Dag 9


Bruce ging weer mee zonder huilen en had er veel zin in, vandaag weer met Nubia aan de slag met een nieuwtje......hoosbui ala curacao.
Ja mensen hier kan het ook regenen en hoe, maar nu schijn het zonnetje weer als vanouds heerlijk!
Het eerste gedeelte was het nog droog en bruce heeft weer hard gewerkt met nubia weer veel geknuffeld en geaaid je zag hem genieten.
op het dok weer gewerkt aan zijn mondmoteriek bruce laat niemand toe in zijn mond, maar ook hiervoor hebben ze een trucje bruce heeft veel druk nodig om te kunnen ontspannen dmv een strakke handoek omwikkelen en warempel hij laat alles toe IN zijn mond!
Dit is voor ons geweldig want vaak stopt hij iets in zijn mond wat niet mag en probeer het dan maar eens eruit te halen maar nu hebben we een makkelijk middel, druk geven.
Tweede gedeelte watertijd was het erg nat het viel met bakken uit te hemel en bruce vond het maar niets maar na een tijdje was hij er aan gewend en heeft het goed gedaan.
Morgen laatste therapiedag.....erg dubbel aan de ene kant wil ik graag naar huis om in de thuissituatie alles toe te passen en zijn we erg benieuwd hoe bruce het thuis doet. Maar aan de andere kant hij gaat nog iedere dag zo vooruit dat ik nog wel wat therapiedagen erbij zou willen!
Eerst nog maar genieten van het hier en nu, tot morgen maar weer voor de laatste blog vanuit curacao ;(Bekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks